http://home.versatel.nl/salandra123/images/indianentooi.gif..Wilde Westen..http://home.versatel.nl/salandra123/images/indianentooi.gif

In het wilde westen, aan de grens met mexico, ligt een dorpje.. Voor dit dorpje in handen van de cowboys kwam was het nog Mexicaans grondgebied.. vandaar de naam ‘la Patronata’. Hier lijkt de tijd stil te hebben gestaan.. en rust te heersen.. Maar schijn bedriegt.. De sheriff regeert hier nog met zijn colts.. Maar of dit genoeg is!?

Vanuit het noorden wordt het dorpje al jaren belaagd door de indianen ‘Broze tuinman in het zand’ en ‘eenzame hommel op de prairie’.

Vanuit het zuiden zorgen de mexianenLe Pedro’ en ‘Don Bertonus’ met hun bende al jaren voor onrust.

Zal het de Sherrif ‘Big Thijs payroll’ en zijn hulp sherrifNarrow Thijs Sanding’ lukken om stand te houden? We wachten af..

Waag ondertussen een gokje in het casino van ‘Quick mouth Jan’, maar pas op.. hoeveel azen zitten er in een spel?

Of geniet rustig in de Salon van een drank met muziek van ‘Jacob big drum’. Daar waar

Mocht je even geen geld hebben, laat je pistool achter als borg bij de bank van ‘Djos von tilBorg’.

Dat deze middag meer te bieden heeft als knallede pistolen en rokende vredespijpen mag duidelijk zijn.. dus komt wees erbij!

 

Wanneer            : Zondag 16-02-2014 14:30u

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpJJVDJGCCYXeWtYb3bt8Fvb298NDuGX5L-VYTMa3FnhlBF-2Mgw Waar                   : Gemeenschapshuis ‘St Antonius’ te Lepelstraat

Terug